Enterijer

Uređenje enterijera hotela je vrlo važan faktor, od kojeg zavisi kako će se gosti osećati, koliko će vremena želeti da provode u tom prostoru i da li će ponovo doći.

Da li će Vaš HOTEL biti u romantičnom, rustičnom stilu, da li će odisati otmenošću i elegancijom, umetničkom ekstravagancijom, ili možda jednostavnošću i udobnošću... o tome odlučujete Vi.

Mi cemo Vam pomoći da to i postignete.

Moguće je sve što poželite, uz adekvatan odabir nameštaja, tapeta, mebla i ostalih detalja koji atmosferu mogu da promene brzinom čarolije. Zato je potrebno da Vas posavetuje neko ko je iskusan i stručan u tome. Koliko su bitni sam nameštaj i oprema za hotele, toliko je bitno kako će se obaviti dekoracija prostora, jer ćete na taj način privući baš one ljude za koje želite da Vam dolaze.

Ideja, ili samo sugestija onih kojima je uređenje enterijera lokala i posao i ljubav, u ovom slucaju nas, biće Vam od velike pomoći.

Mi ćemo Vam doneti uzorke i doći na lice mesta da pogledamo Vaš hotel , kako biste lakše odlučili kako da se obavi sređivanje unutrašnjosti hotela i da biste dobili dimenziju koju želite...

Pažljivo odabran nameštaj,zavese usklađene sa mebl štofom, uz adekvatne tapete i posebno osvetljenje , mogu da naprave poseban doživljaj u Vašem hotelu.
Nije teško razlikovati se od ostalih i smisliti neku svoju priču, koju će gosti osetiti i prepoznati. Nije teško, kada imate nas.

Učinite od Vašeg hotela mesto na koje gosti rado dolaze i u kojem se osećaju prijatno..

Nekretnina nedelje:
Luksuzna vila u Ljuti 235 m²

Ukoliko želite da imate nešto posebno, na posebnom mestu, sa posebnim doživljajem, možete imati ukoliko poželite da ova Vila bude Vaš dom.

Vila se nalazi na prvoj liniji u najlepšem mestu na Crnogorskom primorju u Bokokotorskom zalivu. Malo otmeno mesto Ljuta, pruža mnogobrojne doživljaje, a poseban doživljaj je posmatrati zalazak sunca sa balkona svoje Vile ili jos bolje sa svoje ponte.

Ovaj zalazak sunca, može biti Vaš svakodnevni doživljaj.

Pažljivo birajte svoju nekretninu! Mi smo tu da Vam je preporučimo ili izaberemo za Vas.

Detaljnije