Projekti

Dozvolite da Vam predstavimo web-stranice naše firme Evkowski company na kojima ćemo pokušati da vam prikažemo sve potrebne informacije, koje su vezane za naš rad, a u vezi projektovanja, kao i za kupovinu nekretnina.

Ako nameravate da kupite nekretninu u Crnoj Gori - Kotoru ili Budvi ili pak da sagradite sebi dom u Baru , mi mozemo postati vaš pomoćnik ne samo u procesu pronalaženja pogodnog objekta za kupovinu, pogodne parcele za gradnju kuće, izradu projekata enterijera ili eksterijera, već i dalje tokom procesa transakcije, povezivanja, sredjivanja vlasničke i projektne dokumentacije.

Naša arhitektura jeste dobra kombinacija različitih stilova.

Možete biti sigurni u našu profesionalnost, u ispunjenju svakog Vašeg zahteva, jer ćemo u projekat dodati i racionalnost i sklad, što će samim tim da rezultira da se pojavi originalan i zanimljiv projekat.

Evkowski company nudi sve vrste usluga vezane za nekretnine. Naša companija ima stručni tim sa dugogodisnjim iskustvom u prometu nekretnina i specijalizovana je za kupoprodaju i izdavanje stanova, kuća i apartmana.

Na raspolaganju Vam je naša baza podataka nekretnina!

Nekretnina nedelje:
Luksuzna vila u Ljuti 235 m²

Ukoliko želite da imate nešto posebno, na posebnom mestu, sa posebnim doživljajem, možete imati ukoliko poželite da ova Vila bude Vaš dom.

Vila se nalazi na prvoj liniji u najlepšem mestu na Crnogorskom primorju u Bokokotorskom zalivu. Malo otmeno mesto Ljuta, pruža mnogobrojne doživljaje, a poseban doživljaj je posmatrati zalazak sunca sa balkona svoje Vile ili jos bolje sa svoje ponte.

Ovaj zalazak sunca, može biti Vaš svakodnevni doživljaj.

Pažljivo birajte svoju nekretninu! Mi smo tu da Vam je preporučimo ili izaberemo za Vas.

Detaljnije